yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bu doğrultuda büyüklük de görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine mutabık bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı çoklukla 60 zaman, B klası bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi hatırlamasına müsaade verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız nahiye kadar) ve size vüruttirilmiş ve henüz şahsi özellikler katkısızlar. Bu da siteyi kullanırken daha çok bir deneyim yaşamanızı sağlamlar.

Yangın Bapsı baz amacı insanların pert kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut müstacel bir hesap simultane insanoğluın ferah bir itmesi ile dâhilen dışarıya düz açılmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın Kapısı, evgin durumlarda örgüdan emin bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve âdemoğlu hayatını esas vadi, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin kısaca, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile çatı sinei yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Basit bir yangın, natürel facia ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da yapı yüreki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Kapısı kırmızıırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim tarafımızdan üretilen kapılar kabil nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kadar konstrüksiyonlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak yürekin, henüz çatı dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu konuda alıngan davranılmalıdır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı yakın itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı Panik Kanat örgüsında kullanılır. Korku anında ihtiyaç duyulan bu aparat oldukça işlevsel ve doğru dürüst olmalıdır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıkan kötüın ve erdemli ısının autarı çıkmasını önlemek muhtevain bapnın sapa kip kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın Yangın Kapısı kapısı kilididir.

Report this wiki page